Цитиридис се разплака по време на последното предаване

Дата:

Николаос Цитиридис, водещ шоуто в ефира на bTV през последните 4 години, се разплака по време на последното си предаване, което беше излъчено на 1 декември. Последните му гости бяха актьорът Юлиан Вергов и актрисата Боряна Братоева. Шоуменът беше съпроводен от множество емоции и в последната част на предаването разкри финалната си дума.

Цитиридис благодари на зрителите за подкрепата през последната седмица и сподели, че е изключително емоционална. Той изрази удовлетворението си, че нее безразличен нито един човек към приключването на “Шоуто”. Цитиридис подчерта важността на общността и отбеляза, че безразличието и апатията са тежести, които влачат надолу, и че само чрез самоосвобождение нещата могат да се променят.

В завършек, той изрази щастието си, че предаването, въпреки че приключва, дава началото на нещо невероятно и откри нов подход към говоренето по телевизията – без обиди, крещене или репчене, а със смех и способността да се признават грешките. Николаос Цитиридис завърши с обещание за бъдещи срещи в друга форма в този свят.

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...