in

“Бунт срещу диктатурата на Борисов!“ Отровното трио готви барикади тази вечер

Протестът се събира довечера пред Министерския съвет от 20 ч

За „бунт срещу диктатурата на Борисов“ и готовност за барикади довечера призова Отровното трио (Бабикян, Хаджигенов и Минеков), след като тази нощ полиция премахна барикадите на протестиращите в София и страната, извърши арести, а управляващите дадоха объркани и противоречащи си обяснения – Валери Симеонов заяви, че то било решено на Коалиционен съвет, пиарът на ГЕРБ Никола Николов – че доколкото знаел, не било вярно.

Протестът се събира довечера пред Министерския съвет от 20 ч.

„Свободата не ще каскет, свободата иска Караджата. Дойде времето, в което всеки един от вас е Караджата – заявява адв. Николай Хаджигенов във видеобръщение към протестиращите и ги кани да се съберат в 20 ч. пред сградата на Министерския съвет „с всички възможни средства за издигане на барикадите отново“.

„Няма да спрем, няма да приключим. Това, което започна, продължава. Симеонов е една маша в ръцете на Борисов. Борисов се крие. Страхът има своето грозно лице и днес го видяхме отново“, добавя Арман Бабикян.

„Тази вечер ще ги издухаме. Сами са си виновни. Предизвикаха бяс, който ще ги повали. Бяс, който ще ги помете. Нека тази вечер всички да се съберем заедно на същото място. Почваме този път ударно, докато ги пометем“ – завършва проф. Велислав Минеков.

Оставка! – призовава накрая Хаджигенов.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Заловиха мъж, хакнал сайтове на финансови институции

Заклан мъж откриха в мазе на затворено училище във Врачанско