in

Борисов откри реновинараната пречиствателна станция в Китен

„Като сълза вода излиза“, заяви премиерът за съоръжението и допълни, че всички на морето вече имат пречиствателни станции

Премиерът Бойко Борисов посети Китен, където откри реновинараната пречиствателна станция.

„Като сълза вода излиза“, заяви премиерът за съоръжението и допълни, че всички на морето вече имат пречиствателни станции.

„Огромна пречиствателна станция, всички населени места вече имат най-модерното. Това, което сме поели като ангажимент към хората, туристическия бранш и гостите, предоставяме най-чистото море. Всяка капка вода се пречиства“, изтъкна Борисов.

Относно кризата с коронавирус Борисов изтъкна, че в момента държавата се опитва контролирано да позволява на бизнеса да не спира работа. „Важно е да има дистанция и внимание към туристите. Ще свикнем да живеем, че това ни се случва“, каза той.

Малко по-късно днес предстои премиерът да открие обходния път на Поморие. Той е готов със средства от републиканския бюджет. Инвестицията е за около 20,6 млн. лв. Това е последен етап от модернизацията на пътя Бургас – Слънчев бряг.

Заедно с премиера са министърът на околната среда и водите Емил Димитров, зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков, зам.-министър Жечо Станков, областният управител Вълчо Чолаков, кметът на Бургас Димитър Николов, кметът на Приморско Димитър Германов, депутати, общински съветници.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Левски пак се спъна в Славия

Доживотна присъда за баща, хвърлил детето си от мост