Арнолд Шварценегер: Сърцето ми спря, когато ме попитаха за извънбрачния ми син

Дата:

Арнолд Шварценегер си помислил че сърцето му ще спре, когато Мария Шрайвър го попитала има ли незаконно дете.


76-годишният актьор разкри, че с бившата си съпруга Мария два пъти са ходили на терапия за двойки и по време на един от сеансите той е бил разпитан за Джоузеф Баена – извънбрачното му дете от икономката им Милдред Баена.

Той каза пред вестник “Таймс”: “Единственият път, когато съм бил на терапия, беше когато отидох със съпругата ми, когато имахме проблем в брака. Ходих два пъти и това беше всичко”.

Той обясни, че по време на една брачна консултация психологът му казал, че Мария иска да знае дали той “е баща на Джоузеф”.

Арнолд каза: “Това е много важно: мислех, че сърцето ми е спряло. И тогава казах истината: да, Джоузеф е мой син. Светът ми се срути край мен. Разруших семейството си. Трябваше да отида при децата си и да им обясня това. Ще трябва да живея с това до края на живота си. Хората ще помнят успехите ми, но ще помнят и провалите. А това е голям провал… съвсем друго измерение на провала”.

Въпреки аферата Арнолд, който има с Мария 33-годишната Катрин, 31-годишната Кристина, 30-годишния Патрик и 26-годишния Кристофър, казва, че първоначално не е имал представа, че 26-годишният Джоузеф е негов син.

Той каза: “В началото наистина не знаех. И колкото повече порастваше, толкова повече ми ставаше ясно. И след това въпросът беше: как да запазя това в тайна? Как да запазя това в тайна?”

Въпреки сътресенията, Арнолд – който наскоро написа книга за самопомощ “Бъди полезен: Седем правила за живота” – и Джоузеф вече са много близки и двамата с Мария “имат наистина прекрасни отношения”.

Той казва: “Всеки специален ден, който имаме е заедно като семейство и всички са много щастливи от това. Но вече не е това, което беше, когато всички живеехме заедно под един покрив като семейство. Мразя да правя каквото и да било сам. Харесва ми да пътувам с група хора и винаги съм тренирал с партньори, много рядко сам. Когато обядвам, вечерям или закусвам съм с някого. Когато отивам на футболен мач, отивам с компания”./БГНЕС

Сподели

Абонирай се

spot_imgspot_img

Актуални

Подобни
Подобни

Божков представи новия си политически проект, чакат ни добри времена

Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен Васил Божков, който е...

Горя училище в кюстендилското село Соволяно

Тази нощ в училището в кюстендилското село Соволяно избухна...

Премиерът Денков и вицепремиерът Габриел се срещат с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен

Днес, министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър...