in

4 жертви след гонка между два автомобила в Каварненско

Майка, две деца и мъж бяха пометени на тротоар

Окръжната прокуратура в Добрич води разследване за тежко пътно-транспортно произшествие с четири жертви, между които две деца – на една и 12 години, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. Друго тежко пострадало при инцидента момче – на 8 години, е настанено в болница. Загиналите възрастни са майката на починалите деца и мъж на 41 години.

Тежкият пътен инцидент е станал в центъра на каварненското село Белгун между два автомобила. Единият е в такова състояние, че трудно личи марката му, посочват от пресцентъра на Апелативната прокуратура. Предполага се, че е БМВ. По предварителна информация колите са се състезавали и са се сблъскали при гонката. По време на огледа е установено, че и двата автомобила са обърнати на таван.

Загиналата жена, както и нейният съселянин се намирали на тротоара, когато били връхлетени от колите. Все още не се знае къде са били двете деца, изгубили живота си. Едното е починало на място, а другото – в болница, допълват от пресслужбата на Апелативната прокуратура.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Протестиращите от „Орлов мост“ на блокада пред ЦИК

Дончев: Промените в Конституцията удовлетворяват исканията на обществото