in ,

27-годишен мъж e задържан за убийство в Бримингам

При нападението в неделя беше убит един човек, а други седем бяха ранени

Във Великобритания арестуваха 27-годишен мъж по подозрения в убийство в Бримингам, където след серия от нападения с нож загина един човек, а седем други бяха ранени.

Полицията в Западен Мидландс съобщи, че мъжът е арестуван рано сутринта в предградие на Бирмингам. Освен в убийство срещу него са повдигнати и седем обвинения в опит за убийство. През нощта в събота срещу неделя в рамките на около час и половина бе съобщено за инциденти на четири различни места в центъра на Бирмингам. При един от тях 23-годишен мъж е починал от прободни рани. Полицията не смята случилото се за акт на тероризъм. До ареста се стигна след като късно снощи полицията разпространи кадри на заподозрения от видео камери.

Жертвата на убийството е идентифицирана като Шон Уилямс. При опит да разтърве двама сбили се мъже на нелегален купон той е получил фатална прободна рана във врата. Има и един ранен при инцидента, 37-годишен мъж. Той е прободен в ръката, но не е в критично състояние.

Нападения с нож имаше по-рано и в центъра на втория по големина британски град Бирмингам. Един човек беше убит, седем бяха ранени, двама от които в критично състояние.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Спешни мерки за спасяване на Бургас и Варна от воден режим през 2021 г.

Превозвачи се насочиха към затворения ГКПП „Илинден – Ексохи“