in

Борисов даде старт на изграждането на нов мост над река Осъм

Днес Бойко Борисов участва в символична церемония по даването на старт на изграждане на пътна връзка между Път II-35 и Път III-357 в Троян и ново мостово съоръжение на стойност 2,2 млн. лв. с ДДС.

Със завършването на шосейния мост с дължина 43,2 м над река Бели Осъм транзитният трафик ще се изнесе от центъра на града през индустриалната зона. Изпълнението на проекта е също и първи етап от изграждането на обходен път на града.

„С вашето идване две важни неща се случват – третата клетка на депото и изграждането на моста“, заяви кметът на Троян Донка Михайлова. Тя благодари на премиера за полученото финансиране от правителството за двата важни за града обекта, тъй като общината не разполага с такива средства.

„Оценяваме, че реакцията беше толкова бърза“, каза кметът по отношение на отпуснатата от МС финансова подкрепа за общината.

Министър-председателят Бойко Борисов изтъкна доброто взаимодействие на правителството с всички кметове в страната, независимо от тяхната партийна принадлежност. „Само месец преди изборите сме противници“, отбеляза Борисов и добави, че след това централната и местната власт работят ползотворно заедно в интерес на гражданите.

Публикувано от pressmeg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане…

0

Гешев: Прокуратурата застава зад всеки честен и достоен магистрат, подложен на атаки

МОН предлага добавяне на нови предмети към задължителните изпити след 7 клас